Kaksitoistaosainen sarja, jossa korkeiden panosten pokeri kietoutuu tositelevision selviytymisdraamaan.

GGPoker on käynnistämässä “Game of Goldia” Poker After Dark -bannerin alla, uraauurtavaa pokerisarjaa, jossa yhdistyvät korkeiden panosten pokerin intensiteetti ja tosi-tv:n viehätysvoima.

GGPoker.tv:n YouTube-kanavalla suoratoistettavana oleva “Game of Goldin” ensijakso on määrä julkaista keskiviikkona 8. marraskuuta 2023 klo 12:00 UTC. Toinen jakso seuraa perjantaina 10. marraskuuta 2023 samaan aikaan, ja uusia jaksoja julkaistaan seuraavina maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin aina 4. joulukuuta 2023 asti.

Etelä-Korean Souliin sijoittuva ohjelma, jota ohjaa veteraani pokerikommentaattori Ali Nejad, lupaa sekoituksen korkeiden panosten pokerihaasteita ja selviytymistodellisuussarjan dynamiikkaa. Kahdentoista jakson aikana kuusitoista kilpailijaa taistelee eri pokerilajeissa, kuten Sit & Go:ssa, Heads-Upissa, Indian Pokerissa ja klassisessa turnauspelissä, ja epäonnistujia odottaa pudotus.

“Game of Gold” esittelee 16 kilpailijaa, jotka tavoittelevat 456 000 dollarin palkintoa:

 • Daniel Negreanu
 • Jason Koon
 • Fedor Holz
 • Kevin Martin
 • Kyna England
 • Josh Arieh
 • Daniel Cates
 • Lukas Robinson
 • Nikita Luther
 • Charlie Carrel
 • Johan “YoH ViraL” Guilbert
 • Olga Iermolcheva
 • David Williams
 • Andy Tsai
 • Michael Soyza
 • Maria Ho

Daniel Negreanu, GGPokerin maailmanlaajuinen suurlähettiläs, kertoo: “‘Game of Gold’ uudistaa klassisen pokeriohjelman kaavan lisäämällä siihen uusia, jännittäviä elementtejä ja tosi-tv:n vimmaa, luoden todella innovatiivisen katselukokemuksen.” Hän kiusoittelee katsojia: “Jokaisen, joka on vähääkään kiinnostunut pokerista, ‘Game of Gold’ on pakko katsoa. Mitä tulee siihen, kuka voittaa 456 000 dollaria – se pitää katsoa, jotta se selviää.”

Logo GGPoker
600 USD bonus / VIP-tarjous
9.0/10