Astu keskelle toimintaa GGPoker, kiistaton titaani pokerimaailman, kun paljastamme jännittävä online-satelliittiturnauksia WSOP Circuit UK £ 1100 Main Event. Tämä sähköistävä tapahtuma järjestetään legendaarisella Dusk Till Dawn Poker Clubilla Nottinghamissa 15.3.-24.3.2024. Sukella kunnianhimoiseen altaaseen, jossa on huikea 500 000 punnan takuu, jonka voittaja ei ainoastaan nappaa arvostettua WSOP-C-kultarengasta vaan myös leijonanosan palkkiosta.

Matka kohti kunniaa alkaa satelliittiturnauksen sisäänostoilla, jotka ovat vain 1 pennin suuruisia, ja se jatkuu eri vaiheiden kautta huipentuen finaalivaiheeseen. Täällä peräti viisi soturia lunastaa liput 1 100 punnan pääturnaukseen. Lippujen haltijat ottavat yhteen yksinoikeudella järjestettävässä OnLive Day 1 -päivässä 19. maaliskuuta, ja sitkeimmät pääsevät taistelemaan live Day 2:ssa 24. maaliskuuta.

Angela Martin, visionäärinen Britannian ja Irlannin markkinointipäällikkö GGPokerissa, on innoissaan uudistaessaan liittoutumista World Series of Pokerin ja Dusk Till Dawnin kanssa, mikä tuo esiin ainutlaatuisen mahdollisuuden brittiläisille ja irlantilaisille pelaajille jahdata kunniaa Nottinghamissa vain yhdellä pennillä.

Aloita GGPokerin odysseia runsaalla tervetuliaisbonuksella, uppoa Honeymoon for Newcomers -kampanjaan ja nouse Fish Buffet -kanta-asiakasohjelman riveissä ja kerää säännöllisiä rahapalkintoja.

GGPokerin virstanpylväiden tarinalliseen perintöön kuuluu monumentaalisen WSOP Online -pääturnauksen järjestäminen vuonna 2020, nousu maailman suurimmaksi nettipokerihuoneeksi vuonna 2022 ja useiden SiGMA Americas Gaming Awards- ja PokerListingsin Operator Awards -palkintojen saaminen. Vertaansa vailla olevan alustamme osoituksena yli 750 pelaajaa pääsi WSOP:n live-pääturnaukseen vuonna 2023, ja yli 1 000 seikkailijaa lähetettiin paratiisimaiseen WSOP Paradiseen Atlantis Paradise Islandilla Bahamalla.

Logo GGPoker
600 USD bonus / VIP-tarjous
9.0/10